Zodra er bij een bodemonderzoek is aangetoond dat er een verontreiniging aanwezig is in het grondwater of in de grond zelf kan dit veel vragen oproepen. De grootste vraag is vaak: “wat nu?”. De verontreiniging in de grond hoeft gelukkig niet altijd verwijderd te worden. In sommige gevallen mag de plek worden afgedekt. In sommige gevallen moet de grond ook worden schoongemaakt. In dit artikel leggen wij uit hoe dit wordt gedaan.

Groen- en GGW-werkzaamheden

Het verschilt per project wat voor machines er nodig zijn bij Groen- en GGW-werkzaamheden. Elke locatie is namelijk verschillend en de grootte van de locatie kan ook erg variëren. Bij al onze werkzaamheden maken wij gebruik van gecertificeerd materieel en personeel dat ervoor zorgt dat wij onze taak zo netjes mogelijk verrichten. Zo voorkom je extra kosten of schade aan de omgeving. Het proces van bodemsanering, grondverzet en bouwrijp maken van locaties kan je volledig aan ons overlaten. Zo hoef je niet verschillende ondernemers te vinden voor elke stap!

Voor het gehele proces zorgen wij ervoor dat er niks fout kan gaan. Wij regelen de vergunningen, ontmantelen de bestaande installaties en sluiten nutsvoorzieningen af. Het verplaatsen en afzetten van grond en alles van het proces wordt volledig door ons geregeld. Bodemsanering uitvoeren kan ook worden overgelaten aan idverde. Wij zijn onder andere gecertificeerd met ISO 9001 en VCA ** en kunnen zo veiligheid garanderen tijdens het proces van bodemsanering. Ons materiaal is ook volledig gecertificeerd en voorkomt zo veiligheidsrisico’s of andere risico’s.

Bij idverde kan je flink besparen op bodemsanering. Dit wordt gedaan door het combineren van bodemsanering met bouwplannen, terreininrichting of het aanbrengen van een leeflaag. Als je het wenst kunnen we zelfs met diverse instanties alle benodigdheden, vergunningen ect. Regelen om het proces te versimpelen. Wij werken al jaren aan verschillende groene projecten en hebben hierdoor een expertise opgebouwd in ons vakgebied. Daarnaast werken wij ook aan de verhuur van divers materiaal en gekwalificeerd personeel om het proces van bodemsanering gemakkelijker te maken. Ben je benieuwd wat we bij idverde voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan snel onze website.

Over Idverde

Al jarenlang hebben wij verschillende projecten bijgewoond met verschillende groen- en GGW-werkzaamheden. Van advies en ontwerp tot en met aanleg en beheer: Onze geïntegreerde dienstverlening zorgt ervoor dat je project zo soepel mogelijk verloopt. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor de verhuur van beschikbare GGW personeel en machines om je huidige project gemakkelijker te maken. Zo staan wij al jaren bekend in de industrie voor de verhuur van GGW machines en personeel.

Ben je benieuwd wat idverde voor jou kan bieden? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Onze verschillende services garanderen dat er wel iets tussen zit wat jouw bouwproces kan versimpelen. Daarnaast kan je bij bodemsanering veel kosten besparen als je kiest voor idverde. Ons gecertificeerde personeel en materieel zorgt voor de optimale veiligheid en snelheid voor het werkproces. Ons bedrijf streeft ernaar om Nederland groen en schoon te houden.