Persoonlijk Ontwerp

We maken een persoonlijk ontwerp van je tuin zodat je weer lekker in je tuin kunt relaxen. Diverse ontwerpen van scratch gemaakt, met getekend en elke ruimte wordt optimaal benut. We  maken de schetsen nog ouderwets met de hand. Een persoonlijk ontwerp waar we de lijnen eerst gaan uitzetten, een visuele schets maken waarna we het geheel in een 3D rendering gaan plaatsen. Zo heb je direct inzicht in de mogelijkheden en weet je exact waar je aan toe bent.

De aanleg van de tuin doen we met lokale hoveniers. Hoveniers die al jarenlang ervaring hebben met het wel en wee van tuinen en het aanleggen er van. De tuinaanleg vergt veel kennis en ervaring omdat elke plant een unieke benadering heeft. Wanneer er een plant verkeerd wordt geplaatst kan het gevolgen hebben voor de groei van de plant met uiteindelijk het aanzicht als gevolg.

We werken samen met een bedrijf die veel ervaring heeft met de tuinaanleg Breda. Hij zorgt er voor dat in Brabant en met name de regio Breda de hovenier is die alle facetten beheert.