Heb jij de Japanse hulst al?

De Japanse hulst is dé vervanger op het gebied van hagen en de Buxus, bekijk meer informatie op de website van Japansehulst.nl. Een sterk soort plant die jarenlang mee kan gaan. Ideaal om jouw tuin lang mooi te houden. Langdurig en moeilijk onderhoud? Dat is niet bekend bij de Japanse hulst.

De Japanse hulst

De Japanse hulst is de ideale groenblijvende haagplant voor de aller scherpste prijs. De haagplant wordt vooral gebruikt als vervanger van de Buxus. De Japanse hulst, onder de Latijnse naam Ilex crenata, heeft een mooie vertakking en fijne blaadjes met een frisgroene glans. Het is makkelijk in vorm te snoeien en door de compacte groei kan de Japanse hulst ook makkelijk gesnoeid worden in allerlei vormen en figuren. Zo kan jij jouw droom haag gebruiken voor een fraai en ogend gezicht. Het bloeit in het voorjaar met daarin bloemetjes en in het najaar worden de bloemetjes ingeruild voor blaadjes.

Over ons

De kwekerij van de Japanse hulst en ook de Ilex crenata, staat bekend als dé vakkundige plantenkwekerij in Veenendaal. Wij, professionele kwekers van de Japanse Hulst zowel van de Ilex centra, mogen al meer dan 20 jaar lang trots zijn op dit werk. De 5 hectare grond om op te kweken is voor ons het ultieme waar wij mede trots op zijn. Hierdoor zijn wij bereid om in een korte en snelle periode veel planten te kunnen kweken. Het gevolg hiervan is zeker positief voor de klant; er is namelijk veel keus!

Onze Japanse hulst kwekerij is makkelijk te bereiken met vele vervoersmiddelen. Dicht gelegen bij een weg met een omgeving met veel grond, waar klanten hun met veel ruimte de planten kunnen bekijken. Als je de planten gaat kopen, hanteren wij een groeigarantie van 3 maanden, inclusief gratis leveren en ophalen. Daarnaast zijn wij ook op verschillende manieren te bereiken. Denk hierbij aan onze email. Heb jij een vraag of wil je meer weten over ons bedrijf? Wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Door onze professionele en vakkundige kwaliteit van service en leveren, krijgen wij meerdere goede recensies. Onze klantvriendelijkheid, de tevredenheid en ons adviserend vermogen helpt mede mee bij ons hoog scorende klantenbeoordeling en aanbevelingen.